Sale

Мојот Планер За Убав Живот, работна тетратка и боенка на мандала

19,82 $

Мојот Планер За Убав Живот

Categories: ,

Description

Ова е еден уникатен и трансформативен планер кој до сега го баравте, сега пристигна до вас. Зграпчете го и отклучете го вашиот полн потенцијал. Планерот има 108 страници. На секоја страница има рачно изработени цртежи, со 108 моќни мотивациски цитати (афирмации) за секој ден и секое поле од животот. Гледајќи го и читајќи го секојдневно, ви дава насоки како да го подобрите расположението, здравјето, финансиите, љубовта, и ве “тера” да го искачите животот на повисоко ниво. Планерот е безвременски, нема датум и година, затоа може да го користите секој ден. Цртежите (мандалата) носат позитивна енергија на секој кој кој ги има во своја близина. Афирмациите го надополнуваат за уште поголем ефект.

Планерот е прецизно изработен за да ве држи на вистинскиот пат. Ве учи дека секој ден е наменски и инспиративен, водејќи ве кон остварување на вашите соништа и достигнување нови височини.

Започнете го денот со нашите афирмации и сведочете на моќната трансформација додека ги надминувате предизвиците, ги разрешувате сомнежите и го прифаќате животот воден од верба во себе.

Секој кој го има планерот во свои раце е благословена личност.

Но, тоа не е се- Планерот сега доаѓа во придружба заедно со својата работна тетратка за пишување и боенка за боење на мандала. Оваа ексклузивна работна тетратка е исполнета со 21 дневен предизвик и прашања што предизвикуваат размислување, афирмации што ја подигнуваат душата и феноменална книга за боење со мандала за моменти на мир и спокојство!
Нека вашиот вистински потенцијал блесне со прашања што предизвикуваат размислување, афирмации што ја бараат душата и практични вежби кои прават зајакнување на умот, духот и телото.
Разбудете ја вашата креативност: опуштете се и ослободете се од стресот со нашата впечатлива боенка за мандала, вклучена како прекрасен бонус. Нурнете во сложените модели, препуштете се на терапевтскиот процес и оставете ја вашата креативност да протече. Сведочете дека вашите грижи исчезнуваат додека го прифаќате внатрешниот мир и спокојство.
Прифатете ја моќта на позитивноста: нашиот мотивациски планер е повеќе од само алатка – тој е придружник што го менува животот кој го олеснува растот, негува позитивен начин на размислување и ве поттикнува кон исполнување на вашиот вистински потенцијал. Не ја пропуштајте оваа неверојатна можност да го трансформирате вашиот живот!
Придружете се на движењето денес и направете го вашиот прв чекор кон живот со јасност, цел и радост со нашиот мотивациски планер!
Посетете ја нашата веб-страница [врска на веб-страница] или контактирајте со нас на [детали за контакт] за да ја земете вашата ексклузивна копија.
Ослободете го вашиот вистински потенцијал, прославете ги вашите победи и достигнувања и процветајте во најдобрата верзија од себе.
Вашето патување до успехот започнува сега!