што мислат другите за тебе

Мудра приказна за тоа, што мислат другите за тебе, која мене ми го смени животот уште многу одамна кога ја прочитав и секогаш кога ќе ми поминуваше некоја таква мисла, само ќе се сетам на сликата со брачниот пар и магарето и веднаш ќе престанеа мислите од тој тип. Приказна која вреди да се прочита […]